با حکم دکتر نیازآذری:

دکتر محمد حامی، معاون آموزشی ودانشجویی دانشکده علوم انسانی واحد ساری شد

کد خبر: 550 تاریخ انتشار: 1395/6/2
دکتر کیومرث نیازآذری با صدور حکمی دکتر محمد حامی را بعنوان معاون آموزشی و دانشجویی دانشکده علوم انسانی واحد ساری منصوب کرد.
image

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری، با حکم دکتر نیازآذری، دکتر محمد حامی عضو هیات علمی تمام وقت گروه مدیریت ورزشی واحد ساری بعنوان معاون آموزشی و دانشجویی دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی  واحد ساری معرفی شد.

نیازآذری ابراز امیدواری کرد با اتکال به خداوند در انجام وظایف محوله بر اساس مقررات و ضوابط دانشگاه موفق و موید باشید.

قابل ذکر است دکتر حامی از سال 1390 بعنوان عضو هیات علمی و استادیار گروه آموزشی مدیریت ورزشی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری فعالیت دارد. وی مدیریت گروه رشته مدیریت ورزشی در مقاطع تحصیلات تکمیلی را در سوابق اجرایی خود دارد.

دکتر حامی مربی و داور رسمی فدراسیون جودو بوده و از کارشناسان ورزشی صدا و سیمای مرکز استان مازندران می باشد.

گفتنی است تاکنون چندین مقاله در مجلات معتبر  ISI ، مجلات علمی و پژوهشی و نیز  3 کتاب با تالیف و ترجمه این عضو هیات علمی به چاپ رسیده است.

برچسب‌ها : اعضای هیات علمی - دانشکده علوم انسانی - دکتر حامی - محمد حامی - معاون آموزشی و دانشجویی

ارسال به دوستان نسخه چاپی

Skip Navigation Links.
نام :
  پست الکترونیک :
نظر :

عضویت در خبرنامه

آمار بازدید       امروز: 1671    ديروز: 4080    اين ماه: 70299    تاکنون : 2983292